0332 2219660 - Fax: 0332 2219689

Haberler

Şehir Koleji

YÜZYILLAR YAŞA 23 NİSAN

Tarihin seyri içerisinde büyük fedakârlıklar göstererek ve bedeller ödeyerek unutulmaz zaferlerle milli tarihimizi taçlandırmak adına Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açıp bütün cihana, egemenliğin ve hâkimiyetin her durumda sadece ulusumuza ait olduğunu haykıran ve onurlu duruşuyla, değerleriyle, inancıyla ve cesaretiyle binlerce yıl sürecek millet iradesini destanlaştıran ecdadımızın yarınlarımızın umudu, geleceğimizin emanetçisi ve ülkemizin kalbi olan yavrularımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Bu necip millet, dün olduğu gibi bugün de birçok zorlukla -özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan bir virüsle- mücadele ederken tıpkı eskisi gibi milli bir ruhun, hasbi bir dayanışmanın ve takdire şayan bir çabanın en mükemmel örneğini gözler önüne seriyor. İşte böylesine kenetlenen halkımızla birlikte; tekrar okullara kavuşacak, sınıfları dolduracak, İstiklal Marşımızı gönülden okuyacak, ilimle amel dokuyacak, değerleriyle âlemi değerli kılacak gözümüzün nuru olan yavrularımızın dünyada ilk ve tek olan bayramlarını evlerimizden kutlayacağız. 

Sıkıntılı bir dönem yaşamamıza sebep olan salgından ötürü karamsarlığa düşmeyecek, ye’se kapılmayacak ve 23 Nisan bayramımızı yine coşkuyla kutlayıp güler yüzümüz olan yavrularımızın yüzlerini hep birlikte güldüreceğiz. Ve Elbette bu günler geçecek ve birkaç ay öncesinde olduğu gibi yine okulumuzda buluşacağız. O günleri hasretle ve sabırla bekliyoruz. Gülüp eğleneceğimiz, şarkılar söyleyip gezeceğimiz güneşli günlere çok az kaldı. 

Sevgili çocuklar, geçmişimizin erdemleriyle geleceği aydınlatacak ve kahraman ulusumuzdan devraldığımız egemenlik bayrağını daha nice yüzyıllar dalgalandıracak olan sizleri ayrı ayrı gözlerinizden öpüyor ve bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı gönülden kutluyorum.

Yüzyıllar Yaşa 23 Nisan. 

Bu Şehir’de hep birlikte nice bayramlara… 

                                                                                                                                                   Danyal SÜZGÜN

                                                                                                                                        Konya Şehir Koleji Genel Müdürü