0332 2219660 - Fax: 0332 2219689

Haberler

Anadolu Lisesi

DEĞERLER YURDU, BİLİM ŞEHRİ

Değişen dünyanın, modern ve öncü kurumu olarak ülkemizin parlayan yıldızı olmaya aday gösterilen Konya Şehir Koleji, çağın teknolojisini şehrimiz ve ülkemizle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

Asrımızın, yeni ve popüler bilimi olarak kabul edilen ve makine, elektrik-elektronik ve bilgisayar mühendisliğinin birleşmesiyle oluşan mekatronik alanında yaptığımız çalışmalarla şehrimizde bilimin temsilcisi olma görevini milletimiz adına üstlenmiş bulunmaktayız.

Ülkemizde elektronik sporlara destek veren sayılı eğitim kurumlarının en önde gelenlerinden biri olarak 21. yüzyılın elektronik sporcularını yetiştirmenin mutluluğunu ve haklı gururunu siz değerli Şehir Ailesi’yle paylaşıyoruz.

    Mevlana yurdunun eğitim alanındaki yeni sesi, yeni soluğu olan Konya Şehir Koleji, ‘‘ Yeni şeyler söylemek lazım’’ diyerek hedeflerini günden güne büyüttüğü bu alanda okulumuz içerisinde ‘‘Elektronik Sporlar Kulübü’’nü kurarak bilimin ve teknolojinin ürünlerini şehrimizin hizmetine sunmuştur.

    Bununla birlikte birçok farklı kategoride düzenlenen, elektronik sporlar yarışması organizasyonunda şehrimizi temsil ederek çeyrek final başarısı göstermiştir.

   

Bu Şehir, sevgiyle değerlerin; ilimle geleceğin temellerini atıyor ve Şehrimiz, eski görkemli günlerine, Şehir’le kavuşuyor.