0332 2219660 - Fax: 0332 2219689

Haberler

Şehir Koleji

ÖZEL OKUL TEMSİLCİLERİ ŞEHİR’DE BULUŞTU

Şehir Koleji eğitim öğretim yılının bitmesiyle birlikte, yıllardır eğitim camiasında fikir çilesi çekerek erdemli, ahlaklı ve bilgili insanlar yetiştirmek için fedakârlıkla çalışan özel okulların yöneticilerini, kendi evlerinde, Şehrimizin okulunda Ramazan ayının ruhuna yakışır bir iftar yemeğiyle bir araya getirdi.

Karaman eski İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Asım Sultanoğlu’nun, Selçuklu ilçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar’ın, Meram ilçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ali Kaban’ın, Özel Okullar Derneği Genel Başkanı Sayın Ahmet Akça’nın, Özel Okullar Derneği Konya Şube Başkanı Sayın Barış Çağlayan Çakır’ın ve Şehrimizin özel okul yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen programda, büyük çabalar sonucu kurulan ve eğitim hayatını sürdüren özel okulların bir aile çatısı altında birleşip gönül birliği yaparak çalışmalarına devam etmesi vurgusu yapıldı. 

Şehir Koleji Ailesi olarak, bu ülkenin geleceğini inşa edecek iyi insanlar, özel insanlar yetiştirmek adına gecemizi dahi aydınlık kılarak çalışırken, arkamızda bir eğitim ordusunun ve değerleriyle yaşayan bir şehrin olduğunu bilmek iştiyakımızı daha da arttırmaktadır. Bu şevk ve heyecanla taş taş üstüne değil, ilmi gönüllere koymak için azimle ve sebatla destanlar yazacak eğitim yolculuğumuza soluksuz devam edeceğiz.

Mutluluğumuzu, çalışmalarımızı takdir ve övgüyle güzelleştiren aynı zamanda en içten duygularıyla bizimle paylaşan başta ÖZDER Başkanı Sayın Ahmet Akça’ya ve onun nezdinde aynı muhabbet sofrasında aynı duaya âmin dediğimiz ve görkemli bir gelecek kurmak için buluştuğumuz özel okul yöneticilerine teşekkür ediyoruz.


Bu Şehir, en güzel birlikteliklerin ev sahibi olmaya devam edecek…