0332 2219660 - Fax: 0332 2219689

Haberler

Şehir Koleji

ŞEHİR’DE HİÇ BİTMEYEN EĞİTİM

Ülkemizin takdirine ve teveccühüne layık olarak onur belgesiyle ödüllendirilen şehrimizin kadim kültürüne sahip çıkarak günden güne büyüyen Konya Şehir Koleji,
‘‘Erken kalkan yol alır’’ atasözünün öngörüsünde 2018-2019 Eğitim - öğretim dönemini üç hafta önce başlatıp millete hizmet yolundaki isteğini ve bu şehirde ilmin öncülüğünü yaptığını bir kez daha ortaya koymuştur.

Mesleğini aşkla şevkle yapan ve öğretmenliği bir ideal olarak yaşayan güçlü eğitim kadrosuyla kutlu yürüyüşüne hız kesmeden devam eden okulumuz, yeni eğitim döneminin hazırlıklarını tamamlayıp derslere başlamıştır.

Bu bağlamda, 8. sınıf öğrencilerimize yönelik LGS dersleri, 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik TYT-AYT dersleri ve 5. 6. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için üç hafta sürecek olan  dil kampı çalışmaları büyük bir coşku ve heyecanla başladı. 

Konya'da dil alanında açtığı dil sınıfları, yurt dışı eğitimleri ve kur sistemi ile dil öğretimini gerçekleştiren okulumuz 3 hafta sürecek olan derslerin ardından öğrencilerimizin başarı durumunu ölçen geniş kapsamlı bir deneme sınavı gerçekleştirecektir. Aynı zamanda LGS, TYT - AYT sınavlarına hazırlık anlamında konuların büyük bir bölümü bu 3 haftalık eğitim sürecinde tamamlanacaktır.

Akademik başarı ve dil eğitiminin yanı sıra değerler eğitimiyle de yeni döneme muhteşem bir başlangıç yaparak özlemini çektiğimiz, hayalini kurduğumuz güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz. 

Yeni eğitim- öğretim dönemi milletimize, ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun. 

Bu Şehir, yeni başlangıçların ve büyük başarıların yegane durağıdır.