0332 2219660 - Fax: 0332 2219689

Haberler

Şehir Koleji

Şehir'de Mezuniyet Şöleni

Bir yıl gibi kısa bir sürede kazandığı başarılarla, yaptığı etkinliklerle hedeflediği gibi bu şehrin eğitim yüzü olmayı başaran ilklerin okulu Konya Şehir Koleji’nde, görkemli bir mezuniyet gecesi düzenlendi.  

Programdan önce okulumuzda gelenek haline gelen ve üçüncüsü düzenlenen iftar yemeğinden sonra 4., 8. ve 12. sınıf öğrencilerimizin mezuniyet töreni yapıldı. 

Yöneticilerimizin, tüm kademelerdeki öğretmenlerimizin, mezun öğrencilerimizin ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen mezuniyet gecemiz, bütün sınıfların ayrı ayrı sahneye çıkarak aldığı sertifika ve plaket töreniyle başladı.

 Ardından, mezun öğrencilerimiz birer veda konuşması yaptılar. Yaptıkları duygusal konuşmalarla salondakilere hüzünlü anlar yaşatan öğrencilerimiz, bu Şehir’de öğrendikleri değerleri, ömürlerinin sonuna kadar yaşatacaklarına söz verdiler. 

Sonrasında okul birincisi olan mezun öğrencilerin kütüğe isim çakma merasimi gerçekleştirildi. Akabinde mezun öğrenciler,  marşlar ve şiirler eşliğinde mezuniyet andımızı okuyup kep attılar. 

Salonda, coşkulu ve sevinç dolu anların yaşanırken, genel müdürümüz Sayın Danyal Süzgün’ün, okulumuzdan ayrılan 12. sınıf öğrencilerine yönelik yaptığı uğurlama konuşması geceye damga vurdu.  

En güzel anlardan biri de şüphesiz, her zaman olduğu gibi bu gecenin de mimarı olan gizli kahramanlar sevgili öğretmenlerimizin, her biri birer şaheser olan öğrencilerimizle çektirdikleri hatıra fotoğrafları oldu. 

Büyük bir ailenin ilk mezunları, düzenlenen bu muhteşem geceyle aydınlık bir geleceğe uğurlandılar.  

Şehrin ilk öncüleri, yolunuz ve bahtınız açık olsun… 

Vefa yurdu olan Bu Şehir, İlk mezunlarını hiçbir zaman unutmayacaktır.  


Yaz ey Tarih!

Şehrin surlarından bir nesil akın akın geliyor.

Dalgalanan ay yıldıza şan katarcasına,

Vatanın dört bir yanını kuşatırcasına, 

Arşa ve fezaya nam salarcasına, 

Şehrin göklerinden bir nesil dalga dalga geliyor.