0332 2219660 - Fax: 0332 2219689

Haberler

Şehir Koleji

ŞEHİR’DE YENİ YILIN İLK BAŞARI TOPLANTISI YAPILDI

Cennet vatanımızı, kurtuluş ümidi olarak görülen ülkemizi kutlu yürüyüşlere, görkemli zaferlere taşıyacak olan, bu şehrin değerleriyle kurulan ve  milli-yerli hissiyatlarla çalışan Konya Şehir Koleji Ailesi 2018-2019 Eğitim-öğretim yılının ilk toplantısını ‘‘Samimiyet ve başarı yılı’’ sloganı çerçevesinde gerçekleştirdi. 

Tüm yöneticilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla yapılan toplantıda; Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ömer Faruk İyibildiren yaptığı konuşmada birlik ve başarı vurgusu yaparken, Genel Müdürümüz Sayın Danyal Süzgün ise okulumuzun kurulduğu günden bugüne değin başarılarını ve gelişimini istatistiklerle vurgulayıp yeni yıl hedeflerimizi açıkladılar.  

Ayrıca Fen Lisesi Müdürümüz Sayın Rahim Çimen, Anadolu Lisesi Müdürümüz Sayın Halil İbrahim Karademir, İlkokul Müdürümüz Sayın Muhittin Uzamış ve Ortaokul Müdürümüz Sayın Volkan Canlı yaptıkları konuşmalarda okulumuzun vizyonu ile ilgili yeni çalışmalardan bahsederek, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olması dileklerinde bulundular. 

Öğretmelerimiz, Yönetim Kurulu Başkanımız öncülüğünde yapılan istişare toplantısında görüş ve önerilerini dile getirerek okulumuzun yakalamış olduğu başarıları daha da ileriye taşımanın gayreti ve isteği içinde olduklarını dile getirdiler.

Böylesine birbirine kenetlenmiş, böylesine yüreğini ortaya koymuş samimi bir aile elbette tarih yazmak için bir araya geldi.


Bu Şehir, muhteşem başlangıçlarla mükemmel başarılara imza atar.