0332 2219660 - Fax: 0332 2219689

Haberler

Şehir Koleji

ŞEHİR'DEN ROMA'YA

Evrensel bir amaç ve dil eğitimi anlayışıyla hedeflerini gün be gün büyüten Şehrimizin gurur kaynağı Konya Şehir Koleji olarak, ülkemizi dünyanın en önemli dil şehirlerinde temsil etme ayrıcalığını yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Okulumuzda oluşturulan ve dünya standartlarına sahip olan dil eğitimi öğretimimizi daha da ileriye taşıyacak yenilikçi, evrensel bir görüşe sahip, öğrendiği dillerde kendisini rahatlıkla ifade edebilecek ve bu Şehir'den dünyaya açılacak nesilleri milli ve manevi değerleriyle yetiştiren Şehir Koleji, bu üstün hedef ve anlayışla büyük bir ilke imza atarak, Erasmus+ ve Gençlik değişimi ''Volunteers of Today, Active Citizens of Tomorrow'' (Bugünün Gönüllüleri Yarının Aktif Vatandaşları) projesi kapsamında öğrencilerimizi, ülkemizi temsilen İtalya'nın başkenti Roma'ya gönderiyor.

Geleceğin kurucularını ve öncülerini  yetiştirmeyi ilke edinen Şehir Koleji, bu değerli temsil görevini üstlenmekle hem ülkemize hem şehrimize önemli katkılarda bulunacaktır. Daha güzel ilkleri dünyanın dört bir yanında yaşatmak en büyük dileğimizdir.

Şehir'den Roma'ya uzanan ilim kervanı yola çıkıyor.

Şehrimize hayırlı olsun...