0332 2219660 - Fax: 0332 2219689

Haberler

Şehir Koleji

Vefa Programı

Konya Şehir Koleji’nde sazlı, sözlü ve şiir dolu bir gün yaşandı.

Şehrimizin okulu adına, güzel bir amaç ve sarsılmaz bir inançla çalışan öğretmenlerimiz ve geleceğin müjdecisi olan öğrencilerimiz için düzenlenen vefa programı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Bir yıldır, öğrencilerimiz için her türlü fedakârlıkta bulunan öğretmenlerimiz, yılsonu sınavlarının bitimiyle birlikte öğrencilerimize unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Programın öncesinde, yıl içinde düzenlenen voleybol ve futsal turnuvalarında, Şehir şutörlerini seçiyor yarışmasında dereceye giren ve Konya geneli okullar arası yüzme dalında birinci olan öğrencilerimizin madalya ve kupa törenleri gerçekleştirildi. Ardından öğretmenlerimizin ve sanat eğitimi alan öğrencilerimizin sahne aldığı müzik programı yapıldı.

Bir yıl boyunca bu okulda yaşanan güzel anılardan derlenen fotoğraf videosunun da yer aldığı programda eğlenceli anlar yaşandı. Fotoğraflarını gören yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, çığ gibi büyüyen ailemizin anılarıyla mutlu oldular. 

Birçok öğretmenimizin ve müdürlerimizin sahne aldığı programda, bir birinden güzel ilahiler, şarkılar, türküler ve şiirler gönlümüzün pasını silerek, dinleyenleri mest etti. 

Yüzlerdeki tebessüm, gönüllerdeki mutluluk, Şehir Koleji Ailesi’nin yeni bir hatırasının daha süsü oldu.

Nice mutlu, vefa dolu sonlara…

Bu Şehir, en güzel ilklerin ve en değerli sonların yegâne durağıdır.