0332 2219660 - Fax: 0332 2219689

Haberler

İlkokul

KURAN-I KERİM SERTİFİKA TÖRENİ

Konya Şehir İlkokulu, Peygamber Efendimiz (S.a.v)’in: “Sizin en hayırlınız Kuran’ı öğrenen ve öğretendir”, müjdesi gereği öğrencilerimizin Kur’an-ı Kerim’i okuma ve anlama yolunda bir yılı başarıyla tamamladı.

Konya Şehir İlkokulu Kuran ayı olan Ramazan-ı Şerif’i görkemli bir Kur’an-ı Kerim sertifika töreni ile karşıladı. Değerlerine veda eden değil, vefa ile yaşayan ve yaşatan Konya Şehir Koleji’nde Yıl Sonu Değerler Eğitimi ve Kur’an-ı Kerim Sertifika Töreni velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Öğrencilerimiz muhteşem performansları ile geceyi süslerken, Kur’an’ın ışığında, değerlerimizin rehberliğinde yaşayacaklarını en gür ses ile haykırdılar.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program; hadis sunumu, ilahi gösterileri, Esma-ül Hüsna ezberleri ve dualar ile devam ederek sertifika töreni ile sona erdi.
Düzenlenen Esma-ül Hüsna yarışmasında 1. 2. ve 3. olan öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Programımızda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Bu Şehir, Kur’an’ın rehberliğinde nesiller yetiştirmeye devam edecek.