0332 2219660 - Fax: 0332 2219689

Haberler

Kurumsal

ÇANAKKALE'DE YAZILAN DESTAN ŞEHİR’DE YANKILANDI

İmanın erleri, mazlumların dileği, cihanın geleceği kahraman milletimizin 103 yıl önce yazdığı ölümsüz destanımız olan ve ebediyete kadar yüreği vatan aşkıyla çarpan nesillerin yaşatacağı Çanakkale Zaferimiz, Şehrimizin okulunda görkemli bir törenle anıldı.

Üst düzey devlet erkanımızı misafir ettiğimiz programımız Konya Büyükşehir Belediyesi Özel Mehter Takımı’nın gösterisiyle başladı ve Kur’an Tilavetiyle devam etti. Ardından yapılan protokol konuşmalarında Çanakkale’nin dillerden düşmeyen kahramanlığı vurgulandı. Son olarak şiirlerin, türkülerin okunduğu anma etkinliğine, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yaptığı tiyatro etkinliği damgasını vurdu.

Konya Şehir Koleji Ailesi, Çanakkale Ruhu’nu unutmayacağını, unutturmayacağını ve o günkü inanmışlık, adanmışlık ve fedakarlıkla bu ruhu ebed müddet yaşatacağını tüm coşkusuyla bir kez daha haykırmıştır.

Ayrıca törende konuşan okulumuz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Faruk İyibildiren’in bugünün müjdesi olarak, Çanakkale Ruhu’nu yaşatacak ve Şehir Koleji adını taşıyacak yeni okulların, Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle açılacağını söylemesi mutluluğumuzu daha da arttırmıştır.

Bu kutlu programda bizleri yalnız bırakmayarak şehrimizin okulunu şereflendiren;

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Orhan Erdem’e,

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Akyürek’e,

Selçuklu Kaymakamı Sayın Sabit Kaya’ya, 

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mukadder Gürsoy’a 

Ve adını saymakla bitiremeyeceğimiz onlarca kıymetli ve saygıdeğer protokol üyelerine şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz adına teşekkür ediyor, ziyaretlerinden ve desteklerinden ötürü kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. 

Milletimizin temsilcilerini ağırlayan ve bizlere bu muhteşem günü yaşatan yönetici, öğretmen, öğrenci ve personel tüm Şehir Ailesi’ne sevgimizi sunuyor, teşekkür ediyoruz.

Bu Şehir, böyle yürekli insanlar ve adanmış öğrencilerle şehir şehir büyümeye devam edecek.