0332 2219660 - Fax: 0332 2219689

Haberler

Kurumsal

ŞEHİR’DE UNUTULMAYACAK SEMİNER

Yöneticisi, öğretmeni, öğrencisi ve her bir velisiyle gönül bağı kurarak günbegün büyüyen Konya Şehir Koleji, şehrimizin en büyük külliyesi olan okulumuzda ilkleri gerçekleştirmeye yenilikleri şehrimizle buluşturmaya devam ediyor.

Bu bağlamda, hüzünlü hikâyeleriyle, çektiği sıkıntıları başarıya dönüştüren macerasıyla ve kişisel gelişim alanında yaptığı çalışmalarla ülkemizin en önemli isimlerinden bir olan eğitimci-yazar ve NLP uzmanı Sayın Alişan Kapaklıkaya’yı okulumuzda misafir ettik.

Öğleden önce ortaokul, öğleden sonra lise öğrencimizle buluşan Sayın Kapaklıkaya, öğretmenlerimiz için de ayrı bir seminer gerçekleştirdi. Ardından akşam 19.30’dan 10.30’a kadar dört yüz kişilik salonumuzda, programa yoğun ilgi gösteren ve salona sığmayan altı yüz velimize unutulmaz bir seminer gerçekleştirdi.

Şehrin kalitesini, velilerimizin desteğini ve lise öğrencilerimizin, kendisinin bir hikâyesini anlatan kısa film gösterimini gören Sayın Kapaklıkaya, hem duygusal anlar yaşadı hem de onu dinlemeye gelenlere keyifli anlar yaşattı.

Muhteşem bir coşkuyla yapılan seminerden tüm velilerimiz mutlulukla ayrılırken gecenin sonunda, herkesin aklında, Konya Şehir Koleji’nin, bu şehrin öğrencileri ve velileri için yaptığı unutulmaz seminer kaldı.

Enerjisi, heyecanı ve samimiyetiyle okulumuza renk katan, keyifli bir gün yaşamamıza vesile olan Sayın Alişan Kapaklıkaya’ya şehrimiz adına teşekkür ederiz.

Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, desteklerini ve güvenlerini bizlerden esirgemeyen ailemizin en değerli üyeleri olan kıymetli velilerimize teşekkür ederiz.

Şehrimize her zaman ilkleri ve güzellikleri yaşatan tüm değerli, fedakâr yöneticilerimize ve bu programda emeği geçen herkese canıgönülden teşekkür ederiz.


Bu Şehrin, yaptıkları hiçbir zaman unutulmayacaktır.