0332 2219660 - Fax: 0332 2219689

Haberler

Kurumsal

ŞEHİR'DE YENİ BAŞLANGIÇLARA HOŞ GELDİNİZ

Bu aziz Şehir, tarih boyunca milletimizin ve insanlığın kaderini değiştiren büyük başarılara, unutulmaz zaferlere ve ölümsüz eserlere imza atan nice kıymetli insan yetiştirmiştir. Bu tarihi bilincin farkında olan ve ülkemizin eğitim kalitesini yükselten bizler Şehir Ailesi olarak tarihi yükselişimizi devam ettirmek adına yılgınlığa, yorgunluğa kapılmadan ilk günkü aşk ve heyecanla 2019-2020 eğitim-öğretim yılına düzenlemiş olduğumuz yaz kursuyla başlamanın derin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Teknolojinin ve bilimin zirve dönemlerini yaşadığı zamanımızda, evliyalar şehrinde, kadim başkentte yani Mevlana'nın gönlü olan Konya'da ülkesine sevdalı, bilimle ilerleyen, değerleriyle büyüyen nesilleri, iyi insanları yetiştirmek üzere kurulan okulumuzda, medeniyetimizi görkemli günlerine kavuşturmak için seher vaktinden karanlık çökene değin canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Bu bağlamda, yeni eğitim yılına güzel ve hızlı bir başlangıç yaptığımız yaz kursumuzda; 8., 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik  LGS ve YKS derslerini büyük bir ciddiyet ve titizlikle işliyor, derslerle alakalı her gün etüt ve soru çözümleri yapıyoruz. Deneme sınavlarıyla pekiştireceğimiz yaz kursumuz, öğrencilerimizin iyi bir liseyi ve iyi bir üniversiteyi kazanmaları için büyük ölçekte katkı sağlayacaktır. 

Bunun yanı sıra tüm öğrencilerimizi ayrıcalıklı kabul edip her birine ayrı ayrı rehberlik hizmeti sunarak, onların moral ve motivasyonlarını yükseltip hayalini kurdukları muhteşem hayatlara hazırlıyoruz. Bunu yaparken de işine aşkla sarılan öğretmen kadromuzun özverisi ve akademik birikimiyle bu amacımızı gerçekleştirmenin gayretini taşıyoruz.

Unutulmamalıdır ki her yeni başlangıç, yeni bir umudu da beraberinde getirir. Bu itibarla bu güzel başlangıcımızın başarılarla taçlanmasını umuyorum. 

Geleceği bugünden inşa eden tüm öğretmenlerimize ve hedefine yüreğiyle yürüyen her bir öğrencimize başarılar diliyor, yeni eğitim yılının şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. 

Saygılarımla.

Danyal SÜZGÜN

Konya Şehir Koleji Genel Müdürü