0332 2219660 - Fax: 0332 2219689

Haberler

Kurumsal

ŞEHİR, KARNE SEVİNCİNİ TAKDİRLE KARŞILADI

Kurulduğu günden beri muhteşem başarılara ve ilklere imza atan, eğitim alanında şehrimizi hak ettiği yere başarıyla taşıyan, yeniliklere ve görkemli zaferlere öncülük eden şehrimizin okulu Konya Şehir Koleji’nde okulların kapanmasıyla birlikte karne sevinci yaşandı.

Bir yıl boyunca aile çatımızın altında sevgiyle, değerlerle ve ilimle yetişen gözümüzün nuru, ülkemizin geleceği olan kıymetli öğrencilerimiz yapılan törenle karnelerini aldılar.

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz, yöneticilerimizle ve öğretmenleriyle vedalaşırken duygusal anlar yaşadılar. Aile sevincinin yaşandığı bu anlar kalbimizde yer edindi. Tüm öğrencilerimiz gururla emeklerinin karşılığı olan karnelerini ve belgelerini alarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Bu anlamlı gün vesilesiyle her daim halkın arasında olan, gençlerle el ele yol alan ve milletimizin temsilciliğine aday olan Ak Parti Konya milletvekili adayı Sayın Gülay Samancı Hanımefendi de okulumuzu ziyaret etti.

Bu mutluluk, bu gurur, bu sevinç tüm Şehir Ailesi’nindir. Hep birlikte nice karne sevinci yaşayacağımız yıllar göreceğiz.

Bu Şehrin karnesi hep PEKİYİ olacak.