0332 2219660 - Fax: 0332 2219689

Haberler

Kurumsal

ŞEHİR, SUDAN’DA İFTAR AÇTI

Milletlerin sinesinde her daim hayırla yâd edilen, mazlum halkların gönüllerinde taht kuran, insanlığın yardım çığlığına ses olan ve zulme karşı dimdik duran cennet vatan Türkiye’mizin barış elçisi, umut eli Konya Şehir Koleji, bugün Sudan’da iftar açtı.

Okulumuzun ve bu şehre, bu ümmete gönül veren hasbi yöneticilerimizin, bizlerle yol arkadaşlığı yapan nice sevdiklerimizin destekleriyle toplanan yardımları, binlerce Sudan’lı kardeşimizle aynı sofrada, aynı duada ve aynı duygularda buluşmak için, şehrimizin ve ülkemizin nimetlerini, özellikle de vefakâr milletimizin selamlarını götürdük.

Sudan’lı kardeşlerimizle mübarek Ramazan-ı Şerif’in en güzel iftarlarından biri yapıldı ve hayır dualar edildi. Bizleri ve ülkemizi temsilen bir gönül kafilesinin neferleri olarak oraya giden yöneticilerimizden Sayın Hasan İyibildiren ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Hocamız Sayın Serhat Eymen Nuray başta olmak üzere ülkeler arası gönül köprüleri kurmamıza vesile olan herkese ümmetimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu Şehir, Kudüs’ün hadimi, Gazze’nin umudu, Sudan’ın kardeşidir.

Bu Şehir, dünyanın her yerine dualarını ve yardımlarını götürecektir.