0332 2219660 - Fax: 0332 2219689

Haberler

Kurumsal

ŞEHİR YKS'DE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Şehir Ailesi, bir yuvadan ilk defa kanatlanan kuş misali mezun olan öğrencilerini öz ailesinin samimiyetini aratmadan uğurlamanın mutluluğunu yaşadı.

Öğrencilerimiz, idareci ve öğretmenleriyle samimi bir ortamda tekrar bir araya gelerek kahvaltı ve çay sohbeti yaptı. Bu samimi sohbetlerde Konya Şehir Koleji olarak tüm öğrencilerimizin mezun olduktan sonra bile her zaman yanlarında olunacağı vurgulandı. Okulumuz, başta hayırlı ve mutlu bir yaşama yelken açan öğrencilerimize her daim desteğinin devam edeceğinin güvencesini bir kez daha en samimi duygularıyla ifade etmiştir. Konya Şehir Ailesi, hiçbir özveriden kaçınmadan öğrencilerinin her birinin her zaman yanında olmuş ve onların sağlıklı ve mutlu bir gelecek hazırlamaları için elinden geleni yapmış ve yapmaya devam edecektir.

Bu destekle başarıya ulaşan Türkiye 12.si olan öğrencimiz İbrahim Ali ve ilk on bine giren öğrencilerimiz Kon tv’ye demeç vererek Şehir Ailesine teşekkür ettiler.
Bugün öğrencilerimizin gözlerinde görülen mutluluk pırıltısı Konya Şehir Ailesinin onlar için sarf ettiği tüm emeklerine değdiğinin bir nişanesi olarak görülmektedir.

Bu Şehir’de her zaman unutulmaz başarılar yaşanacaktır.